welcome to guen design
HELLO THERE!Over mij


Mijn naam is Guenevere Elizabeth Dierijck en ik ben een 23-jarige visual designer. Nadat ik mijn studie interior design had afgerond ben ik in 2015 de opleiding Communicatie en Multimedia design gaan volgen. Op dit moment zit ik aan het einde van mijn 4e jaar.

Het afgelopen jaar heb ik mezelf in een stijgende lijn zien groeien. Dit komt voornamelijk door mijn stage bij Redkiwi. Hier werd ik allround ingezet, dit betekend dat ik zowel werkte aan UX en UI design. Denk hieraan taken die variëren tussen een styleguide opstellen, een concept uitdenken, uitwerken en presenteren voor een pitch en het meedenken voor, tijdens en na werksessies met klanten. Hierbij heb ik verschillende pitches uigewerkt voor Love Stories Intimates, Oranje-Nassau Energie en Landschap Noord-Holland. Ook heb ik met verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals Smartdc en Unithost. En uiteraard heb ik aan een aantal interne opdrachten gewerkt voor Redkiwi zoals het maken van een Magento 2 webshop template.

Mijn passie ligt bij het maken van producten en diensten die een passende doelgroep aanspreken. Hierbij vind ik het belangrijk om deze doelgroep te informeren, tot actie aanzetten óf hun leven net iets gemakkelijker maken.

Verder ben ik een echte duizendpoot, ik heb dan ook veel interesses naast mijn vakgebied. Zowel digitale als polaroid fotografie spreekt mij erg aan. Ook houd ik van tekenen, schilderen en probeer ik graag iets anders uit, zoals het maken van stempels. Ben je geïnteresseerd in mijn werk of wil je wat meer van me weten? Neem gerust contact op!

Contact

Wil je meer weten over mij, of over mijn werk?
Heb je een leuke uitdaging voor me?
Stuur gerust een mailtje of bel me op!


T 06 53 91 35 55
E jendierijck@hotmail.com


BEKIJK CV